.....over Balance Management.....

Balance Management begeleid 30tigers, vrouw, moeder met baan die worstelen met een gebrek aan energie en de passie niet meer voelen voor datgene waar ze altijd voor zijn gegaan, om zich weer te kunnen verbinden vanuit hun persoonlijke waarden en drijfveren waardoor ze voluit gaan leven.
Balance Management werkt daarnaast al jaren met mensen die overbelast en oververmoeid raken of geraakt zijn aangezien ze zich meer en meer zijn gaan bezig houden met zaken die buiten hun invloedsfeer liggen waardoor ze te ver afgeraakt zijn van hun eigen inspiratiebronnen.

Edith Pans: ik ben vanaf mijn 10e gefascineerd geraakt in hoe ons lichaam zich kan uiten in fysieke klachten als er sprake is van onbalans. Later kwam daar het ontdekken van de unieke samenwerking tussen lichaam en geest bij en hoe ver een mens weg kan raken van zichzelf.

Aanvankelijk heb ik mij als lichaamsgericht therapeut toegelegd op het werken met mensen die fysiek overbelast raakten, en ben ik mij meer en meer gaan ontwikkelen in het ontdekken en werken met diepgewortelde overtuigingen en aangeleerd gedrag welke ertoe kunnen leiden dat een mens verkrampt en overspannen gaat leven of juist zijn interesse verliest in wat hem dierbaar is.
Dit zorgt voor een verstoorde balans zowel fysiek, als mentaal waardoor de behoeften van hart en ziel gaandeweg genegeerd worden.
Om je inzet van energie duurzamer te maken werken we samen toe naar wat je nodig hebt om weer voluit “ja” te kunnen zeggen in je leven.
We gaan hiervoor aan de slag met interne drijfveren, oud gedrag en ontstane blokkades die het verder ontwikkelen van eigen waarden doen stagneren.

Vanaf 1985 geeft zij trainingen bij het de KLM, IBM, de Baak en andere organisaties en werkt veelal in individuele sessies met mensen die haar persoonlijk consulteren.

Haar verwijzers zijn o.a.: Leidinggevenden, Psychologen, bedrijfsartsen en HR managers.

CV Edith Pans

Opleidingen

  • Gestalt- & psychosynthese, Vught
  • School voor Mediation Damanhur, Italie
  • Acceptance & Commitment (ACT)

Specialisaties

  • Therapeut Adembewustwording
  • Therapeut Slaapstoornissen
  • Trainer Persoonlijke Balans

Nieuw voor overbelastte dertigers: Vrouw Moeder Baan & 30tiger

Nieuw voor dertigers is de Intensive voor Vrouw, moeder met baan en overbelast geraakt zijn en die er op uit zijn weer energie te hebben voor datgene wat er echt toe doet. lees meer...